سلبریتی های گنهکار یا بیگناه ، مسئله کدام است ؟

ساخت وبلاگ

سلبریتی ها گناهکار هستند یا بیگناه ؟

در دنیای ارتباطات اجتماعی مردم باید در محل اتفاقات باشند و طبق روال از وقایع داخلی توسط شبکه های اجتماعی گوناگون و رسانه های رسمی صوتی و تصویری از آخرین وقایع و مستندات باخبر میشوند.

به گونه ای که کشاورزان در دور افتاده ترین روستاها از وضعیت آب و هوایی هفته های آینده و برخی مواقع از عدم بارش طی ماه‌های آینده دقیق باخبر میشوند ، چون نیاز کشاورزی دانستن اطلاعات اب و هوایی هست ، پس برای دانستن اوضاع جوی اخبار را دقیق مرور و از کم و کیف وقایع و اتفاقات کوچک و بزرگ خواسته و ناخواسته با دنبال کردن اخبار مطلع هستند و کمتر دچار اخبار غیر رسمی و مسموم میشوند .

اما:

در دنیای مدرن ، که شاخصه های علمی و هنری و ورزشی زندگی میکنند نیاز به دانستن اخبار دقیق از تحولات داخلی و یا آب و هوایی ندارند ، اونها طبق سلایق خود از اینترنت و دنیای شیرین مجازی لذت میبرند و اخبار مسموم و نادرست هم توسط هوش مصنوعی به خورد آنها داده میشود ، دیگه میلی برای دنبال کردن اخبار رسمی ندارند پس تحولات سیاسی و اقتصادی رو هم نیاز ندارند دنبال کنند . چون به آنها باورانده شده که اخبار رسمی دولتها دروغ و سانسور می‌باشد.

حالا چون در آمد این قشر مانند در آمد کشاورز ، بسته به قطرات باران و آب و هوا و اطلاعات مهم جوی نیست پس نیازی هم نیست که اطلاعات و اخباری که رسانه ها در اختیار آنها قرار میدهند را باور کنند ، چون آنها واقعا لقمه نانی را به سختی به کف نمی‌آورند و قدر ریال به ریال آن را نمیدانند و مراقب هم نیستند که تحولات منطقه ای باعث ویرانی تولیدات آنها بشود و مانند کشاورزی و تولیدات آنها لازمه اخبار درست نیست ، چون اینها قشر توانند و مرفه جامعه که در آمد آنها از حمایت‌های اجتماعی مردم در شبکه های اجتماعی گوناگون است مانند سلبریتی ها و ورزشکاران و سیاست مداران و سردمداران احزاب و گروه‌های مختلف تجاری و مغازه‌داران و فروشگاه های زنجیره که از قرارداد های کلان تغذیه می‌شوند دیگه هیچ محدودیتی در مخارج ندارند ، و فکر میکنند همه طبقات جامعه مانند آنها راحت به چنین ثروتی دست می‌یابند و دیگه مثل قشر کشاورز و کار مند در آمد خود را محاسبه شده نیاز نیست خرج کنند .

اینها در وقایع و اعتراضات همیشه پرچمدار هستند ، در واقع فکر میکنند که چون حامیان زیادی دارند پس باید برای دلخوشی آنها حرفهایی بزنند که در حمایت‌های اجتماعی عقب نمانند ، لذا هرکدام در کانالها و پیج های خود اظهار نظراتی میکنند که هیچ منطق و تحقیق و پژوهش در آن مورد ندارند ، در واقع از قانون کپی پیس استفاده میکنند .

ضمن اینکه هیچ منبع معتبری هم پشت گفتارشان نیست ، پس با اطمینان کامل حرفی را منتشر میکنند یا اقداماتی علیه جریانهای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی راه می‌اندازند که حامیان آنها راحت بپذیرند ، حالا این حامیان یا بخاطر هیجان و علاقه به رفاه اینها را دنبال میکنند یا بخاطر الگو برداری آنها ست

حامیان سلبریتی ها حتی اگر از قشر ، فرزند کشاور هم باشند منابع اطلاعاتی پدر و خانواده را قبول ندارند چون الگوی آنها همان سلبریتی ها هستند پس اعتماد آنها به رسانه های زردیست که سلبریتها معرفی میکنند و هشتکهایی را فعال میکنند که همراه با سلبریتی های معتبر دیده شوند و هیچ به پیامد های آن توجه ندارند .

لذا اوضاع یک کشور به راحتی دستخوش تحولاتی میشود که سرمایه های ملی و مذهبی و علمی کشور را به ورطه نابودی می‌کشاند و باعث اختلال در زندگی عادی مردم جامعه و کندی ارتباطات اینترنتی و درنتیجه فشار بین الملی بر روند اجرای قوانین دولتی میگردد .

همه اینها از بیسوادی رسانه ای هست.

جالب است بگویم سطح سواد افراد کشاورز و کارمند که اخبار و تحولات منطقه را از زبان کارشناسان و محققان داخلی توسط شبکه های رسمی دنبال میکنند بسیار بیشتر از آنهایی است که موج‌سواری جو ناپایدار زرد و سمپاشی رسانه ای را باور دارند است .

حالا راه حل چیست ؟

تنها راه برون رفت از این بحران‌ها

  1. سیانت از فضای مجازی است.
  2. کلاسهای سواد رسانه ای که هرساله در حال توسعه و تحولات عمیق است باید اجباری برای آنها برگذار گردد .
  3. قوانین سفت و سخت برای منتشرکنندگان اخبار نادرست و غیر واقعی همراه با جرایم سنگین.
  4. تامین زیرساخت‌های لازم برای احداث کلاس های آموزشی سواد رسانه ای
  5. وضع قوانین نشر و انتشار اخبار درست و کارشناسی شده
  6. شناسه ملی و کد رهگیری برای هرکدام از سایتهای فعال در حوزه ای که گرداننده آن شخصی است.

به اینصورت که هرکس که بالای ده هزار نفر دنبال کننده در فضای مجازی دارد باید در کلاس ارتباطات اجتماعی و سواد رسانه ای در همان منطقه که زندگی میکند شرکت کند ، البته به صورت حضوری و کاملا آکادمیک و رسمی چون اگر این کلاسها غیر حضوری باشد راه های زیادی برای دور زدن وجود دارد . مدرسین نیز باید افراد توانمند با گرایشات ملی و مذهبی باشند که این دوره ها را تخصصی برگذار کنند ، و در اجرای این دوره ها هیچ مماشاتی نکنند .

اگر این کلاسها ماهانه یک ساعت و نیم با هزینه خود افراد شرکت کننده برگذار بشه و مجوز فعالیت های آنها منوط به گذراندن دوره ها در هر ماه باشد دیگه شاهد این همه تخریب و تشنج و کمکاری فرهنگی و اغتشاشات عمومی و اعتراضات ناحق نخواهیم شد .

در مورد اعتراضات ناحق مطلب مجزا خواهم نوشت .

#سوادرسانهای #سلبریتی #جنگ #اموزش #حمایت

قهرمان باشید تا سرزمینمان آباد گردد...
ما را در سایت قهرمان باشید تا سرزمینمان آباد گردد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : hoshyarieslami بازدید : 77 تاريخ : يکشنبه 9 بهمن 1401 ساعت: 0:52